Політика

Голова Європарламенту погодився стати кандидатом в прем'єр-міністри Італії

Голова Європейського парламенту Антоніо Таяні оголосив увечері в четвер у своєму "Твіттері", що згоден висуватися кандидатом на пост прем'єр-міністра Італії на парламентських виборах 4 березня.

"Дякую голові (колишнього главу уряду, голови Ради міністрів Італії - Presidente del Consiglio dei Ministri - ІФ) Берлусконі за його шанобливе ставлення до мене. Сьогодні ввечері я повідомив йому про мою готовність служити Італії. Тепер будь-яке подальше рішення належить нашим співгромадянам і президенту республіки", - написав Таяні.

 Як повідомлялося, засновник і лідер найбільшої італійської правої партії "Вперед, Італія" (Forza Italia) Сільвіо Берлусконі заявляв про своє бажання висунути кандидатом в прем'єр-міністри країни нинішнього голову Європейського парламенту за умови його згоди.

 

Ringrazio Il Presidente Berlusconi per il suo atto di stima nei miei confronti.Ho dato a lui,stasera,la mia disponibilità a servire l’Italia.Ora ogni ulteriore decisione spetta ai nostri concittadini ed al Presidente della Repubblica

— Antonio Tajani (@Antonio_Tajani) 1 марта 2018 г.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ