Політика

Порошенко призначив заступника глави МЕРТ Бровченка головою Міжвідомчої комісії з питань ОПК

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрія Бровченка головою Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу при Раді національної безпеки і оборони України (РНБО).

Як повідомляє в четвер прес-служба РНБО, крім того, своїм указом П.Порошенко ввів до складу комісії генерального директора громадської спілки "Ліга оборонних підприємств України".

У РНБО нагадують, що Міжвідомча комісія з питань ОПК була створена указом президента України від 12 червня 2015 року №329 як робочий орган РНБО. Робота комісії ОПК спрямована на координацію діяльності силових структур та оборонної промисловості для забезпечення проведення ремонту озброєння та військової техніки і початку процесу розроблення її нових зразків, а також на закладання підвалин для подальшої системної роботи в реформуванні оборонної промисловості України.

Відповідний указ президента України №50/2018 від 1 березня 2018 року вже оприлюднено на сайті глави Української держави.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ