Політика

Порошенко на зустрічі з Столтенбергом висловив інтерес до залучення більшої допомоги НАТО для прогресу в реформі сфери безпеки

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Мюнхені висловив зацікавленість у залученні більшої практичної та експертної допомоги НАТО для досягнення прогресу Української держави в реформуванні сектору безпеки і оборони відповідно до стандартів Альянсу.

"Петро Порошенко наголосив, що Україна послідовно продовжує курс євроатлантичної інтеграції та реформ сектору безпеки і оборони відповідно до стандартів Альянсу. Була висловлена зацікавленість у залученні більшої практичної та експертної допомоги НАТО для досягнення подальшого прогресу на цьому шляху", – повідомила прес-служба президента України за підсумками зустрічі.

Глава Української держави обговорив з генсеком перспективи посилення взаємодії України з Альянсом за результатами саміту НАТО в Брюсселі в липні.

Президент подякував за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України з боку НАТО і солідарність у протидії російській агресії, а також висловив подяку Є.Столтенбергу за чітку позицію щодо збереження політики відкритих дверей Альянсу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ