Політика

Профільний комітет ВР рекомендує повернути законопроект №6011 про створення Антикорупційного суду авторам

Комітет Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя рекомендував парламенту повернути законопроект (№6011) про створення Антикорупційного суду його авторам, які подали відповідну заяву, повідомив член цього комітету, народний депутат із фракції "Народний фронт" Леонід Ємець.

"Комітет із правової політики та правосуддя ухвалив рішення про рекомендацію Верховній Раді повернути депутатський законопроект суб'єктам ініціативи (відповідно до їхньої заяви)", - написав він на своїй сторінці у Facebook у четвер.

При цьому народний депутат додав, що цей законопроект є перешкодою для внесення президентом законопроекту свого авторства, як це рекомендувала Венеціанська комісія.

Після висновків комітету до сесійної зали парламенту має бути винесене на голосування питання повернення цього законопроекту його авторам.

Проект закону №6011, зареєстрований групою народних депутатів у лютому 2017 року, парламент вніс до порядку денного сесії, тому для зняття його з розгляду необхідне голосування в сесійній залі.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ