Політика

У Раді досі не призначено керівника апарату, - Геращенко

Верховна Рада має вирішити кадрові питання не лише в керівництві державних органів влади, а й зайнятися всередині парламентськими кадровими питаннями, вважає перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Я вважаю, що фракції можуть домовитися і вийти на голосування щодо центральної виборчої комісії, запустити обрання нових представників ще однієї палати - ми маємо її оновити. Парламент також має вирішити і внутрішні кадрові питання", - сказала І.Геращенко журналістам у вівторок у Києві.

Вона назвала неприпустимим відсутність керівника апарату Верховної Ради. "Я не розумію, чому не можуть домовитися, обрати та призначити цю людину. Також неприпустимо, що у нас сьогодні стільки вакансій на посадах головних керівників комітету", - сказала перший віце-спікер.

"Тому парламенту потрібно зосередитися не лише на центральній виборчій комісії, не лише на призначення міністрів, а й на власних кадрових питаннях, які є головними для нормальної організації роботи парламенту", - заявила Геращенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ