Політика

Україна зацікавлена в залученні інвестицій із Саудівської Аравії - Порошенко

Україна зацікавлена в залученні інвестицій із Саудівської Аравії, йдеться в повідомленні прес-служби президента Петра Порошенка.

У повідомленні наголошується, що президент України провів переговори з керівним директором Відкритого інвестиційного фонду Королівства Саудівська Аравія Ясиром бін Османом Ар-Румаяном, під час яких сторони обговорили можливості подальшого розширення інвестиційної співпраці між Україною та Саудівською Аравією.

"Ми вітаємо участь саудівського капіталу державної та приватної форми в реалізації привабливих взаємовигідних проектів на території України, зокрема в таких сферах, як літакобудування, сільське господарство, суднобудування, оборонна промисловість, енергетика, туристично-рекреаційна інфраструктура, а також у процесі приватизації в нашій країні", - наводить прес-служба слова П.Порошенко.

Президент запросив саудівські компанії взяти участь у приватизації в Україні.

Зі свого боку Ясір бін Осман Ар-Румаян поінформував про діяльність Відкритого інвестиційного фонду в рамках реалізації амбітного плану економічних реформ Saudi Arabia's Vision 2030, спрямованого на послаблення залежності країни від доходів нафтового сектора. Станом на 2017 рік активи фонду становлять $160 млрд.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ