Політика

Парубій достроково закрив засідання погоджувальної ради ВР

 Голова Верховної Ради України Андрій Парубій достроково припинив засідання погоджувальної ради керівників фракцій і депутатських груп, заявивши, що група народних депутатів зірвала засідання.

"Засідання зірвано, і я припиняю засідання погоджувальної ради, оскільки немає можливості обговорювати", - заявив А.Парубій близько 11.15 вівторка.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", група нардепів, зокрема позафракційні Віктор Чумак та Юрій Левченко, члени фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм і Сергій Лещенко, а також інші прийшли на засідання погоджувальної ради й вимагали поставити на порядок денний парламенту першим питанням законопроект про скасування депутатської недоторканності, далі проголосувати закон про вибори нардепів за відкритими списками та низку інших.

А.Парубій опитав керівників фракцій, і троє з них висловилися за те, щоб починати з медичної реформи.

Коли слово взяла представник президента в парламенті Ірина Луценко (фракція "БПП"), керівник Центрального антикорупційного комітету Єгор Соболєв почав пропонувати їй вийти на площу до людей, які зібралися біля парламенту. Група нардепів почала скандувати "Виходьте до людей!", зірвавши засідання погоджувальної ради.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ