Політика

Проведення ПА НАТО в Україні у 2020 році – найпотужніший сигнал солідарності і підтримки від Альянсу

 Президент України Петро Порошенко назвав украй потужним сигналом солідарності з Києвом з боку НАТО рішення провести в Україні Парламентську асамблею Північноатлантичного Альянсу в 2020 році.

"Навесні 2020 року Україна прийматиме Парламентську асамблею НАТО. Для нас це вкрай потужний сигнал солідарності й підтримки у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність від країн Альянсу", – написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок удень.

У свою чергу, глава МЗС України Павло Клімкін у своєму акаунті у Twitter також привітав рішення ПА НАТО щодо підтримки України і запросив "наших друзів в Україну у 2020 році".

"Нам буде що показати і про що поговорити. 2020 – переломний етап нашої військової реформи згідно зі стандартами НАТО!", – додав глава українського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомлялося, 8 жовтня ввечері перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що в Україні у 2020 році вперше відбудеться Парламентська асамблея Північноатлантичного альянсу.

"Тільки-но отримала СМС від голови нашої парламентської делегації в ПА НАТО Ірини Фріз з важливою і прекрасною новиною. Вперше в 2020 році в Україні відбудеться Парламентська асамблея НАТО", – написала вона на своїй сторінці в "Фейсбуці".

І.Геращенко вважає, що Україна робить правильні кроки на євроатлантичному шляху. "Прекрасна робота нашої делегації ПА НАТО в Бухаресті, де сьогодні було ухвалено це рішення. Ми на правильному євроатлантичному шляху!", – написала вона.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ