Політика

"БПП" і "Народний фронт" провадять переговори про об'єднання

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підтверджує, що "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" провадять консультації про об'єднання політичних сил.

"Мені відомо, що йдуть консультації, і також відомо, що жодного рішення із цього приводу не ухвалено", - сказав А.Парубій на брифінгу в Києві в понеділок.

Він зазначив, що якщо в результаті переговорів "БПП" і "Народний фронт" вирішать об'єднатися, то про це в пресі буде оголошено. "Якщо об'єднаємося, то ми зберемося на брифінг. Якщо об'єднання відбудеться, і із цього приводу буде ухвалено рішення, то ми з вами це питання обговорюватимемо", - сказав А.Парубій.

Як повідомлялося, раніше ЗМІ повідомляли про переговори щодо об'єднання партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і "Народного фронту".

Екс-прем'єр України, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк заявив про необхідність нової об'єднаної політичної платформи для згуртування проукраїнських сил і висловився за формування команди, яка "має базуватися на новій об'єднаній політичній платформі".

А.Парубій обраний до парламенту за списками "Народного фронту".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ