Політика

Аналітики та політологи із США відвідали прифронтові Широкине та Сартану

Делегація представників аналітичних і політологічних центрів США відвідала з візитом Донецьку область, повідомляє прес-група оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь".

"Під час візиту до Маріуполя ознайомилися з актуальною політикою безпеки та соціально економічною ситуацією в регіоні. Особливу увагу зарубіжні гості звернули на використання під час проведення антитерористичної операції сучасних технічних засобів розвідки, зокрема безпілотних літальних апаратів, а також потреби наших військових у допомозі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, делегація відвідала прифронтове селище Широкине, де оглянула зруйновану бойовими діями місцеву школу, селище Сартану поблизу Маріуполя, інфраструктура якого постраждала від нещодавнього артилерійського обстрілу з боку НЗФ, а також ознайомилася з діяльністю військовослужбовців у Приазов'ї.

За словами американських спеціалістів, візит у зону АТО дав їм змогу отримати необхідні дані для рекомендацій вищому військово-політичному керівництву США щодо подальшого розвитку співробітництва у сфері безпеки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ