Політика

Саакашвілі заявляє про звільнення голови Держлісагентства Юшкевич

Кабінет Міністрів звільнив голову Державного агентства лісових ресурсів Христину Юшкевич, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook лідер партії "Рух нових сил", екс-президент Грузії, екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеил Саакашвілі.

"Боротьба наших активістів та виявлені ними факти, які ми регулярно показували у моїй програмі, призвели до звільнення голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич. Але ми не зупинимося, доки повністю не зруйнуємо стару корупційну систему", - заявив він.

М. Саакашвілі також оприлюднив виписку з протоколу засідання Кабміну від 18 травня, в якому зазначено, що ініціатором звільнення виступило Міністерство аграрної політики і продовольства.

У прес-службі Держлісагентства заявили, що не можуть підтвердити інформації про звільнення Юшкевич і повідомили, що з минулого тижня вона перебуває на лікарняному.

Як повідомлялося, у червні 2016 року Кабмін тимчасово поклав обов'язки голови Держлісагентства на першого заступника голови К. Юшкевич.

21 вересня 2016 року К. Юшкевич перемогла в конкурсі на зайняття цієї посади.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ