Політика

Порошенко заявляє про підстави для продовження санкцій проти РФ, зокрема через відсутність прогресу щодо звільнення заручників

Президент України Петро Порошенко констатує відсутність прогресу в питанні звільнення заручників, що є додатковим аргументом для продовження санкцій щодо Росії.

"Постійна модифікація позиції російської сторони свідчить про кардинальне небажання звільняти українських заручників, незважаючи на абсолютно чіткі зобов'язання, які Росія взяла на себе в Мінських домовленостях. Це є додатковою аргументацією для наших партнерів зі США та ЄС щодо необхідності продовження санкцій проти РФ у зв'язку з невиконанням Мінських домовленостей", - сказав П.Порошенко на прес-конференції в неділю в Києві.

Президент України заявив про відсутність прогресу в питанні звільнення заручників у РФ. "Щодо Російської Федерації ситуація ще складніша. Ми постійно ставимо це питання на всіх рівнях. На жаль, у нас немає прогресу. Це безпосередньо курирує російське керівництво, і позитивне рішення залежить тільки від нього", - заявив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ