Політика

Україна у 2017 р. збільшить витрати на молодіжну політику на 25% - Жданов

На молодіжну політику в 2017 р. передбачено видатки в обсязі 27,5 млн грн - що на 25% більше, ніж цього року, про це в п'ятницю повідомив міністр молоді та спорту, представник партії "Народний фронт" Ігор Жданов.

За словами міністра, опублікованими на офіційному сайті партії "Народний фронт", зазначені кошти будуть спрямовані, по-перше, на виконання Угоди про Раду обмінів молоддю України та Литви і Договору про Українсько-Польську Раду обміну молоддю.

І.Жданов зазначив, що цей напрямок було засновано цього року, а обсяг витрат на нього становив 1 млн грн. У 2017 р. витрати збільшаться на 50% і становитимуть 1,5 млн грн.

"На здійснення заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді передбачено 10 млн грн, що дасть змогу провести близько 70 заходів відповідного напряму", - зазначив міністр.

1 млн грн передбачено виплатити у вигляді премій Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України. Як зазначив І.Жданов, загальний обсяг виплат премій талановитій і цілеспрямованій молоді збільшено вп’ятеро.

Інші видатки в обсязі 16 млн грн будуть спрямовані на реалізацію завдань Державної цільової соціальної програми "Молодь України 2016-2020", зокрема для надання фінансової підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям на реалізацію проектів, а також на виплату грантів Президента України для обдарованої молоді.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ