Політика

Шкрум здивована високими балами Горгана, який переміг у конкурсі на посаду голови Київської ОДА

Народний депутат Альона Шкрум (фракція "Батьківщина") вважає, що Комісія з питань вищого корпусу державної служби поставила завищені бали Олександру Горгану, який переміг у конкурсі на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

"Переміг на конкурсі - занадто вже очікувано для мене - депутат Київської обласної ради від "БПП" і голова Вишгородської РДА пан Горган. Хотілося, щоб комісія нас здивувала. Не сталося. Може лише трохи здивувала мене - в неприємну сторону - аж занадто вже високими балами панові Горгану", - написала А.Шкрум на своїй сторінці у Facebook.

Вона також зазначила, що виник міні-скандал щодо минулого О.Горгана, який "до зміни прізвища звався Олександром Лялькою".

"Лялька ж входив до керівництва Українського національного комітету молодіжних організацій (УНКМО), починаючи з 1999 року. Ця структура спершу була дотична до спікера парламенту Олександра Мороза та екс-голови президентської адміністрації Віктора Медведчука і брала участь у розподілі державних коштів між молодіжними і дитячими організаціями. Лялька входив до складу Національної ради з питань молодіжної політики при президентові Кучмі, яку очолював Віктор Медведчук", - заявила А.Шкрум.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ