Політика

У конкурсі на посаду голови Житомирської обладміністрації переміг Гундич

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби на засіданні у вівторок обрала виконувача обов’язків голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича головою обладміністрації. Про це повідомив екс-директор департаменту стратегічного планування та європейської інтеграції Міненерговугілля Михайло Бно-Айріян, який також брав участь у конкурсі та посів у ньому третє місце.

"Ну, ось і все. Третє місце. Пропустив уперед в. о. губернатора та керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській обл. Цікавий та насичений день", - написав М.Бно-Айріян на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок увечері.

За його словами, "перемога була близько, але, певно, аби дотягнутися до неї, потрібно ще працювати і над собою, і над своїм професійним ростом".

М.Бно-Айріян також розповів, що встиг поспілкуватися з І.Гундичем, доки чекав на співбесіду та її результати, і зазначив, що той "достойний кандидат".

В. о. начальника Головного управління Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів у Житомирській області Олександра Шпіта, який посів друге місце, призначено резервним кандидатом: він очолить обладміністрацію, якщо І.Гундич не пройде спецперевірки або відмовиться від посади.

Загалом, за словами М.Бно-Айріяна, конкурс відбувався в три тури: в першому брали участь 16 кандидатів, в другому - 10, а в третій вийшло лише троє - він сам, І.Гундич та О.Шпіт.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко 31 серпня підписав указ про звільнення голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського з обійманої посади. С.Машковський, який обіймав посаду понад два роки, 16 серпня написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Того самого дня глава Української держави підписав указ №377/2016 про призначення заступника голови Житомирської обладміністрації І.Гундича в. о. голови Житомирської обладміністрації.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ