Політика

Головою Херсонської облради призначено Мангера

Головою Херсонської обласної ради обрано представника Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Владислава Мангера, повідомляє прес-служба облради.

Як повідомив народний депутат від "Батьківщини", голова Херсонської обласної парторганізації Юрій Одарченко, за відповідне рішення на сесії облради у вівторок проголосували всі фракції, окрім "Блоку Петра Порошенка". "Це було знакове голосування. Владиславу Мангеру вдалося об'єднати навколо себе весь депутатський корпус завдяки чітко виголошеній програмі", - зазначив він.

У своїй програмі новообраний голова Херсонської облради оголосив про необхідність розвитку меліорації в області, що надасть можливість збільшити кількість робочих місць протягом короткого часу.

"Мангер також наголосив на необхідності переходу до добровільного, а не примусового об'єднання територіальних громад. У Херсонській області це була велика проблема, адже попередній голова обласної ради тиснув і змушував територіальні громади об'єднуватися не за своїм бажанням, а за вказівкою обласної адміністрації", - розповів Ю. Одарченко.

Крім того, В. Мангер виступає за необхідність збільшення впливу та повноважень обласної ради.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ