Політика

Порошенко вирішив призначити Ложкіна радником і секретарем Інвестиційної ради при президенті

Президент України Петро Порошенко заявляє, що прийняв рішення щодо призначення голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна радником і керівником Національної інвестиційної ради при президенті.

"Я прийняв рішення, що ми делегуємо Бориса Євгеновича на цей надзвичайно важливий напрям роботи", - сказав він на засіданні Національної ради реформ у Києві в понеділок, подякувавши Б.Ложкіну за роботу на посаді голови АП.

Президент відзначив важливість того, щоб відновити діяльність Національної інвестиційної ради. "Цю раду було створено понад рік тому, але сьогодні нам треба різко й ефективно відновити її діяльність. Думаю, про це у своїй презентації доповість Борис Євгенійович Ложкін, і важливо для цієї ради знайти правильних людей, які, з одного боку, мають колосальний політичний досвід, і з іншого боку - матимуть можливість говорити з бізнесом, і з вітчизняним, і іноземним, його ж мовою", - сказав П.Порошенко, додавши, що саме цим критеріям відповідає Б.Ложкін.

П.Порошенко повідомив, що при цьому Б.Ложкін залишається радником глави держави, а також членом Нацради реформ.

Пізніше під час виступу на Нацраді реформ сам Б.Ложкін зазначив, що в новій інвестиційній раді при президенті обійматиме посаду секретаря.

Б.Ложкін обіймав посаду голови президентської адміністрації з червня 2014 р.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ