Політика

РФ цілеспрямовано збільшує чисельність військ на території Криму

На території окупованої території Автономної Республіки Крим триває нарощування сухопутних і морських військових одиниць з боку РФ, заявляє представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

"Росія продовжує цілеспрямоване нарощування угруповань військ на території автономного Криму", - сказав В. Скібіцький на брифінгу в п'ятницю.

За його словами, посилюється сухопутний компонент військ на півночі півострова. З морського компонента виділяється фрегат "Адмірал Макаров", який має на своєму озброєнні ракетний комплекс "Калібр-НК", здатний з будь-якої точки південної та західної частини Криму вражати об'єкти на всій території української держави.

Крім цього, представник ГУР зазначає, що російське командування замовчує про свої реальні втрати на сході України. "Головне управління розвідки України в черговий раз підтверджує, що командування російських окупаційних військ спеціально приховує справжню кількість загиблих під час бойових дій на сході України. За даними розвідки з 25 до 31 липня підтверджено 25 убитих, 67 поранених", - повідомив В. Скібіцький.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ