Політика

В окрузі №151 у Полтавській області переміг кандидат від ВО "Батьківщина" Богдан

На проміжних виборах народних депутатів в одномандатному окрузі №1514 (Полтавська область) переміг кандидат від партії ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

Згідно з даними обробки 100% протоколів, отриманих за допомогою електроніки і опублікованих на сайті ЦВК, за нього проголосували 21,64% виборців (або 10 145 осіб).

Друге місце зайняв самовисуванець Олексій Рябоконь, за якого віддали свої голоси 16,72% виборців (або 7838 осіб).

На третьому місці самовисуванець Олександр Мигаль, за якого проголосували 12,94% виборців (або 6066 осіб).

В окрузі всього балотувалося 47 кандидатів. Явка виборців на окрузі становила 34,19%.

Таким чином стали відомі результати голосування на останньому з семи мажоритарних округів, де 17 липня 2016 року проходили довибори до Верховної Ради України.

Як повідомлялося, в одномандатному окрузі №23 (з центром в смт Маневичі Волинської області) перемогла кандидат від партії "УКРОП", депутат облради Ірина Констанкевич.

Волонтер, радник міністра оборони України Тетяна Ричкова перемогла на проміжних виборах народних депутатів України (одномандатний округ №27 з центром в Дніпрі).

В одномандатному окрузі №85 (з центром в м. Калуш Івано-Франківської області) за результатами обробки 100% протоколів перемагає висунутий партією "УКРОП" Віктор Шевченко.

В одномандатному окрузі №114 (центр - смт Станиця Луганська Луганської області) переміг кандидат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

В окрузі №183 (з центром в Херсоні) переміг кандидат від партії "Батьківщина", екс-нардеп, директор херсонської будівельної компанії "Будмеханізація" Юрій Одарченко.

В окрузі №206 (з центром в Чернігові), згідно з даними обробки 100% протоколів, переміг самовисуванець Максим Микитась із результатом 31,45% голосів виборців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ