Політика

57% мешканців великих міст України проти проведення виборів на Донбасі, 28% підтримують - соцопитування

Більш як чверть жителів великих міст України підтримують проведення парламентських виборів на підконтрольних територіях Донецької і Луганської областей, свідчать результати дослідження, проведеного Socio Streem AG з 9 до 27 червня, презентовані в агентстві "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

57% опитаних не підтримують проведення виборів на підконтрольних територіях, 28% вважають, що вибори треба проводити на цих територіях, 15% не змогли відповісти на запитання "Варто чи ні проводити вибори на тимчасово окупованих територіях Донбасу?".

Згідно з результатами дослідження, з тих, хто вважає, що необхідно проводити вибори, 39% вважають, що їх треба проводити якомога швидше, 15% - що вибори треба проводити після повернення контролю над кордоном між Україною і РФ, 33% - після того, як українські війська відновлять повний контроль над територією. Не змогли відповісти на запитання 13% опитаних.

Участь в опитуванні брали жителі великих міст України з населенням понад 100 тис осіб. Похибка вибірки не перевищує 3,6%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ