Політика

Нуланд зустрілася із заступником голови Адміністрації президента України

Заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв зустрівся з помічником державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд, на зустрічі обговорювалися подальші кроки щодо стабілізації ситуації на Донбасі.

"Співрозмовники детально обговорили стан імплементації Мінських домовленостей та скоординували підходи щодо подальших кроків, спрямованих на досягнення сталого миру на Донбасі", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому вночі в четвер прес-службою президента України.

Згідно з повідомленням, на зустрічі особливу увагу було приділено питанням забезпечення виконання безпеки положень Мінських домовленостей і насамперед "забезпечення сталого та реального припинення вогню, виведення російських військ та техніки, припинення постачання російського озброєння та військ через тимчасово неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону".

Як повідомляється, К.Єлісєєв і В.Нуланд підтвердили безальтернативність політико-дипломатичного шляху деокупації Донбасу та повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ