Політика

Відновлення виплат для жителів ОРДЛО реально у разі гарантування необхідної безпеки

Заступник міністра України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вважає, що соціальні виплати можуть відновити для жителів не підконтрольних українській владі територій, якщо для цього буде створено необхідні заходи безпеки.

"Якщо для цього виникнуть передумови, то так, буде відновлено... Це залежить від того, як протилежна сторона дотримуватиметься, передусім, заходів безпеки. Яким чином зараз можна говорити про відновлення виплат, якщо там грабують банківські установи?", - розповів Г.Тука в інтерв'ю інтернет-виданню "Апостроф".

Він також висловив сподівання, що на найближчому засіданні Кабінету Міністрів України буде вирішено питання щодо відновлення соціальних виплат для внутрішньо переміщених осіб.

"Зараз найнагальніше питання - це відновлення всіх соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, і я сподіваюся, що вже на найближчому засіданні Кабінету Міністрів ми вирішимо це питання разом із Міністерством соціальної політики", - зазначив Г.Тука.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ