Політика

Порошенко у 2014 р. передав на розвиток ЗС України 350 млн грн власних доходів, нардеп Ар'єв

Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 мільйонів гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил країни, нагадав під час свого виступу у Верховній Раді у відповідь на звинувачення опозиції народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв.

Як повідомляє в середу прес-служба "Блоку Петра Порошенка", він звернувся до опозиції із закликом припинити розколювати країну і ділити громадян на чужих і своїх. "Те, що ми зараз почули, приклад того, що дехто хоче розколоти нашу країну і втілювати сценарій розділу країни на одних і інших громадян. Україна єдина і вона завжди буде боротися з зовнішньою агресією", - сказав депутат.

В. Ар'єв нагадав, що ті, хто сьогодні висувають претензії влади, як боротися з корупцією, самі беруть хабарі в прямому ефірі. "Сьогодні ми це бачимо і ці люди сьогодні вчать нас, як боротися з корупцією. Тому спочатку відповідайте за свої хабарі. Якщо інших називаєте "скотиняками", то припиніть "бикувати" самі. Можна багато ставити президенту України Петру Порошенку, але він працює в дуже складних умовах, коли є зовнішня агресія, внутрішні чвари. Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 млн гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил України і це треба пам'ятати", - сказав В. Ар'єв.

Він також повідомив, що в четвер оприлюднить у себе на сторінці в Facebook дані про українські компанії, які продовжують "торгувати" з РФ.

"Ніхто зараз не говорить серед журналістів і політиків, що є інші абсолютно безвідповідальні компанії, які на сьогоднішній день співпрацюють з кримськими терористами, і йдуть проти українського законодавства судитися за свої інтереси в Московському арбітражному суді. Я опублікую ці факти у своєму блозі на Facebook і ви побачите, що ті, хто говорить, що вони європейці і за європейський вибір, насправді, співпрацюють з агресором і загарбниками", - додав В. Ар'єв.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ