Політика

БПП не визначився з кандидатом на посаду глави МОЗ - Гончаренко

Парламентська фракція Блоку Петра Порошенка не визначилася з кандидатурою на посаду міністра охорони здоров'я у новому уряді.

"Не визначилася фракція. Засідання фракції не було. Кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я немає", - повідомив народний депутат фракції БПП Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту в четвер вранці.

Як повідомлялося, заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар в середу ввечері заявила, що парламентська коаліція узгодила весь склад нового Кабінету Міністрів, крім кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я, однак це питання може бути вирішено в четвер. "Це квота БПП, завтра вони повинні визначитися і, очевидно, коаліція має узгодити цю кандидатуру", - сказала вона.

При цьому парламентарій не виключила, що у четвер у Верховній Раді буде проголосовано новий склад Кабінету Міністрів без посади міністра охорони здоров'я. "Це певним чином ускладнює процес, тому що тоді потрібно окремо голосувати за відставку Квіташвілі (міністр охорони здоров'я Александр Квіташвілі - ІФ), яка багато місяців є у Верховній Раді, але це не гальмуватиме процес затвердження Кабінету Міністрів", - наголосила В.Сюмар.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ