Політика

"Народний фронт" остаточно визначився з кандидатами до уряду

У парламентській фракції "Народний фронт" остаточно визначилися з кандидатами до нового складу уряду: Міністерство внутрішніх справ очолюватиме Арсен Аваков, Міністерство юстиції - Павло Петренко, Міністерство освіти - Лілія Гриневич, Міністерство молоді та спорту - Ігор Жданов, повідомила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар.

При цьому вона зазначила, що у фракції БПП немає питань щодо цих кандидатів.

"До них не було питань у Володимира Гройсмана (нинішній спікер Верховної Ради, кандидат від "Блоку Петра Порошенка" на посаду прем'єр-міністра України - ІФ) і у фракції "Блоку Петра Порошенка", - сказала В.Сюмар журналістам в Києві у вівторок .

Вона наголосила, що провести збори коаліції необхідно якомога швидше, після чого прийняти доповнення до коаліційної угоди і познайомитися на засіданні фракції з кандидатами до нового складу уряду. "Треба провести збори коаліції, підписати доповнення до коаліційної угоди і далі йти на призначення уряду, тому що затягування цього процесу ... не йде на користь", - заявила В.Сюмар.

Вона зазначила, що все це можна зробити протягом дня.

"Ми хочемо лише поговорити з кандидатами на посади міністрів від "Блоку Петра Порошенка" на фракції. Це не займе багато часу, це питання кількох годин. Я думаю, що в другій половині дня ми повністю в змозі вийти на результативне голосування", - наголосила вона.

В.Сюмар зазначила, що "затягування цього процесу може привести до того, що всі домовленості знову будуть зруйновані, як ми це спостерігали вчора ввечері".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ