Політика

Порошенко розповів Байдену телефоном про активізацію обстрілів і використання бойовиками ракетних систем поблизу Мар’їнки

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з віце-президентом США Джозефом Байденом, під час якої розповів про активізацію обстрілу з боку бойовиків поблизу Мар’їнки Донецької області.

Як повідомляє в четвер увечері прес-служба президента України, П.Порошенко поінформував Д.Байдена про погіршення ситуації на Донбасі, "зокрема про збільшення кількості обстрілів і використання ракетних систем залпового вогню з боку контрольованих Росією бойовиків і їх активізацію поблизу Мар’їнки".

"Віце-президент Байден засудив погіршення ситуації з безпекою і запевнив у незмінності позиції Вашингтону щодо підтримки територіальної цілісності України", - сказано в повідомленні прес-служби українського президента.

Також, П.Порошенко звернув увагу Д.Байдена на успішну підтримку українським парламентом так званих "безвізових законів", зокрема в частині боротьби з корупцією.

"Співрозмовники погодилися щодо важливості продовження реформ в Україні в контексті співпраці з Міжнародним валютним фондом і іншими міжнародними фінансовими інститутами", - також інформує прес-служба.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ