Політика

Нардеп Бойко: "Опозиційний блок" вимагає проведення місцевих виборів у Маріуполі та Красноармійську

Партія "Опозиційний блок" вимагає проведення місцевих виборів у містах Маріуполі та Красноармійську Донецької області, заявив народний депутат, голова фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко.

"Ми вимагаємо провести вибори там, де вони взагалі не відбулися - у Маріуполі та Красноармійську. Ми готові підтримати відповідні законопроекти", - сказав Ю.Бойко, виступаючи з трибуни парламенту у вівторок, 10 листопада.

Політик також закликав народних депутатів повернутися до питання виконання Мінських угод про врегулювання ситуації на сході України. "Мир на сході дуже нестійкий. Для того, щоб його зберегти, потрібна щоденна робота парламенту. Доки коаліція для цього нічого не робить. Ми закликаємо парламент невідкладно приступити до законодавчого забезпечення завершення конфлікту на сході", - сказав лідер фракції.

При цьому політик висловив переконання, що Верховна Рада вже вичерпала кредит довіри народу. "Минулого пленарного тижня парламент знову показав свою неефективність і небажання вирішувати питання, які захищають інтереси громадян. За тиждень у парламенті не відбулося нічого, крім чергового скандалу... У цій ситуації, вважаємо, є два шляхи – або парламент починає відновлювати економіку і захищати інтереси громадян, або його необхідно розпустити, - сказав Ю.Бойко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ