Політика

Повістки принесли нардепам Новинському, Вілкулу і Королевській - Луценко у Facebook

На засідання погоджувального Верховної Ради України представники правоохоронних органів принесли повістки для проведення слідчих дій народним депутатам фракції "Опозиційний блок" Вадиму Новинському, Олександру Вілкулу та Наталії Королевській, заявляє лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

Відповідаючи на запитання головного редактора радіо "Вести" Валерія Калниша в соцмережі Facebook, кому на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради принесли повістки, Ю.Луценко написав: "Новинському, Вілкулу, Королевській. Усі троє не з’являються на повістки за місцем проживання".

У свою чергу лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook заявив, що йому намагалися вручити повістку на допит на засіданні погоджувальної ради. "На засіданні погоджувальної ради прийшов слідчий Генпрокуратури і з дозволу Гройсмана намагався вручити повістки на допит депутатам, зокрема й мені", - повідомив він.

О. Ляшко зазначив, що нині перебуває у Вищому адміністративному суді у справі однопартійця Ігоря Мосійчука.

Як повідомлялося, начальник відділу Головного слідчого управління МВС України Василь Сміх, отримавши слово на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради в понеділок, заявив, що приніс повістку для виклику депутата на слідчі дії, назвавши лише прізвище В. Новинського. Спікер Володимир Гройсман заявив, що такої людини в залі немає, позбавив слова і попросив залишити залу засідань.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ