Політика

ЦВК може розглянути питання про скасування місцевих виборів у Маріуполі за певних умов - Магера

Центральна виборча комісія може розглянути питання про скасування виборів у Маріуполі, якщо ситуація з виборчим процесом у цьому місті зайде в глухий кут і буде відповідне звернення керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, заявив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

"Маріупольська міськкомісія сама по собі є непростою, і на сьогоднішній день там існує конфлікт між більшістю цієї комісії та її головою. Зі свого боку, ми сподіваємося, що ті труднощі, які зараз є, будуть усунені. Але є чимало факторів, які впливають на перебіг цього виборчого процесу", - сказав він на брифінгу в Києві в четвер.

А. Магера наголосив, що хотів би, щоб вибори в Маріуполі відбулися, але все залежить від того, як відбуватиметься виборчий процес у цьому місті.

"Якщо ситуація заходитиме в глухий кут, якщо буде відповідне звернення керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, безумовно, ЦВК розглядатиме таке питання", - сказав заступник голови ЦВК.

Він також наголосив, що ЦВК звернулася до правоохоронних органів, щоб запобігти втручанню сторонніх осіб у виборчий процес у Маріуполі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ