Політика

Гройсман: План реформування Верховної Ради буде розроблено до кінця року

Комплексний план реформування українського парламенту буде розроблено наприкінці року за підсумками роботи місії Європарламенту з оцінки потреб Верховної Ради на чолі з Петом Коксом.

"В.Гройсман висловив сподівання, що наприкінці року за підсумками роботи місії буде розроблено комплексний план реформування Верховної Ради", - повідомляє прес-служба парламенту.

У рамках візиту члени місії зустрілися з керівництвом деяких парламентських комітетів та апарату Верховної Ради, з експертною групою з питань координації міжнародної технічної допомоги та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради.

"Нам потрібно систематизувати законодавчий процес на основі Плану законодавчого забезпечення реформ", - сказав спікер парламенту, подякувавши П.Коксу та членам делегації за готовність Європарламенту надавати експертну допомогу в цьому питанні.

В.Гройсман відзначив готовність апарату Верховної Ради до системних реформ, метою яких є забезпечення прозорості та відкритості роботи єдиного законодавчого органу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ