Політика

Чиновники ЄС 8-9 жовтня обговорять з представниками Кабміну України співпрацю в макроекономічній та фінансовій сферах

Перша з моменту підписання Угоди про асоціацію між Україною і Євросоюзом зустріч підкомітету з макроекономічної та фінансової співпраці відбудеться в Україні 8 і 9 жовтня, повідомляє представництво ЄС в Україні.

За інформацією представництва ЄС, співголовами зустрічі будуть заступник міністра фінансів України Артем Шевалев і директор з міжнародних економіко-фінансових відносин і глобального управління Генерального директорату Європейської комісії з економіко-фінансових справ Олена Флорес.

"Зустріч дасть змогу ЄС і Україні обговорити широкий спектр питань, зокрема економічну ситуацію та економічні перспективи, економічну допомогу Україні з боку Євросоюзу, регуляцію фінансового сектора і стабілізацію, а також співпрацю у сфері управління державними фінансами, внутрішній контроль і зовнішній аудит, статистику, положення про права контролю і боротьбу проти шахрайства", - зазначено в повідомленні.

"Для мене честь бути співголовою першої зустрічі підкомітету між ЄС і Україною з економічної співпраці та співпраці в інших секторах. Я очікую плідної дискусії за нашими спільними пріоритетами для впровадження Угоди про асоціацію між Євросоюзом і Україною в цих сферах", - цитує О.Флорес представництво ЄС в Україні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ