Політика

В Україні утворено міжвідомчу комісію з національно-патріотичного виховання

Кабінет Міністрів утворив міжвідомчу комісію з питань національно-патріотичного виховання.

Це закріплено постановою №524 від 22 липня, повідомляється на сайті уряду в середу.

Головою комісії призначено віце-прем'єра - міністра культури України В'ячеслава Кириленка. У складі комісії - заступники міністрів молоді та спорту, культури, охорони здоров'я, соціальної політики, внутрішніх справ, інформаційної політики, оборони, освіти та науки, голови Держприкордонслужби, ДСНС, СБУ, Українського інституту національної пам'яті, а також представники підприємств, установ і громадських організацій. Організаційне забезпечення роботи комісії здійснює Міністерство молоді та спорту.

Міжвідомча комісія з питань національно-патріотичного виховання - це тимчасовий дорадчий орган Кабміну, утворений для відродження та впровадження національно-патріотичного виховання.

Основні завдання комісії: сприяння забезпеченню координації дій органів виконавчої влади з питань національно-патріотичного виховання; визначення шляхів, механізмів і способів вирішення питань відродження та впровадження національно-патріотичного виховання, підвищення ефективності діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади з цих питань; вдосконалення нормативно-правової бази з питань національно-патріотичного виховання.

Пропозиції та рекомендації комісії можуть бути реалізовані шляхом ухвалення Кабінетом Міністрів рішення, проект якого вносить орган виконавчої влади відповідно до своїх повноважень.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ