Політика

Делегація України на чолі з Гонтаревою відбула до Вашингтона на збори МВФ та СБ

Українська делегація під керівництвом глави Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтаревої відбула до Вашингтона для участі у щорічних Весняних зборах керівників Міжнародного валютного фонду (МВФ) та Світового банку (СБ), яке цього року відбудеться 17-19 квітня.

"Відбудеться обговорення економічної ситуації в Україні та монетарної політики НБУ, питань двосторонньої співпраці та надання макрофінансової допомоги Україні, реалізації нової програми кредитування МВФ у рамках механізму розширеного фінансування (EFF - ІФ)", - зазначила прес-служба центробанку в четвер.

Як повідомлялося, з вівторка у Вашингтоні вже перебуває міністр фінансів України Наталія Яресько, яка вже провела низку зустрічей.

Українська делегація в п'ятницю, 17 квітня, під час зборів МВФ і СБ представить кредиторам поточний стан боргової операції. Участь у презентації візьмуть також урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Віталій Лісовенко, голова правління Укрексімбанку (Київ) Олександр Гриценко, а також голова місії МВФ в Україні Ніколай Георгієв.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ