Політика

Джемілєв виступає за повну блокаду Криму

Українська влада має повністю блокувати Крим - не постачати туди ні продукти, ні електроенергію, ні воду, і це допоможе звільнити півострів від окупантів, вважає екс-голова меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенка") Мустафа Джемілєв.

"Блокада, перш за все, викличе злість Аксьонова та Константинова, бо їм і так зараз несолодко... Прості ж кримчани, які підтримують Україну, дзвонять мені кожен день і самі просять про це. Вони готові терпіти, аби звільнитися від окупантів", - сказав М.Джемілєв на конференції в Києві в четвер, повідомляє сайт "Блоку Петра Порошенка".

Він навів приклад ситуації з постачаннями продуктів на півострів. За словами М.Джемілєва, українські продукти, які йдуть до Криму з території материка, потім опиняються на прилавках Росії - їх перевантажують біля Сімферополя і відправляють далі через Керченську протоку. Водночас частину українських продуктів, яка залишається на півострові, продають за завищеними цінами - на рівні російських цін.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ