Політика

Фракція "Народного фронту" наполягає на терміновості розгляду законопроектів щодо підвищення обороноздатності країни

Парламентська фракція партії "Народний фронт" незадоволена результатами пленарного засідання Верховної Ради у вівторок і вимагає першочергового розгляду на наступному засіданні законопроектів, що підсилюють обороноздатність України, заявляє заступник голови фракції Сергій Пашинський.

"Верховна Рада, згідно з чинною Конституцією, має ухвалювати чіткі законодавчі рішення щодо підвищення обороноздатності нашої країни. Те, що сталося сьогодні у Верховній Раді, неприпустимо. Наша фракція категорично не згодна з такими підходами, і ми вимагаємо, щоб усі ці закони, які сьогодні були фактично провалені, на наступній сесії були першими на порядку денному розглянуті та ухвалені", - заявив С.Пашинський на брифінгу у вівторок у Києві.

Він зазначив, що Верховна Рада мала розглянути у вівторок законопроекти про Національну гвардію, про військову дисципліну в підрозділах, про обмеження російської пропаганди.

За словами С.Пашинського, якщо Верховна Рада бачить свої функції лише в піарі, популізмі і демагогії, то Україна "цю війну не виграє".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ