Політика

МЗС РФ: трагедія поблизу Волновахи підтверджує необхідність політичного врегулювання в Україні

У МЗС РФ закликають не допустити використання злочинних провокацій, подібних до обстрілу пасажирського автобуса в Донецькій області, як приводу для відновлення бойових дій на південному сході України.

"Трагедія, що сталася у Волновасі, зайвий раз підтверджує, що слід і далі докладати всебічних зусиль із мирного політичного врегулювання української кризи", - зазначено в коментарі, опублікованому на сайті дипвідомства після обстрілу пасажирського автобуса на Донбасі.

Як зазначено в коментарі, не "можна допустити, щоб за допомогою злочинних провокацій створювали привід для нагнітання обстановки, мілітаристської істерії та відновлення бойових дій на південному Сході України, що несуть смерть і страждання жителям регіону".

На Смоленській площі висловили співчуття рідним і близьким загиблих у результаті цієї трагедії, побажали швидкого одужання потерпілим, а також закликали "провести ретельне й об'єктивне, за міжнародної участі, розслідування цього злочину й притягти винних до суворої відповідальності".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ