Політика

Сорос обговорив з українськими депутатами питання відновлення економіки в країні

Мільярдер та інвестор Джордж Сорос під час візиту в Україну обговорив з кількома народними депутатамипи ттання створення Національного антикорупційного бюро, боротьби з корупцією та створення фонду страхування прямих іноземних інвестицій, повідомила голова комітету Верховної Ради із закордонних справ Ганна Гопко (фракція "Об'єднання "Самопоміч").

"Відбулася зустріч з паном Соросом. Коротко інформую, що обговорили: Обрання голови антикорупційного бюро та ефективність боротьби з корупцією в Україні; Співробітництво АП, Кабміну і парламенту", - написала вона на сторінці у Facebook у понеділок.

Крім того, за словами депутата, обговорювалася робота Національної ради реформ і залучення до цього громадськості; важливість проведення судової реформи та зареєстровані законопроекти, відновлення економіки інноваційного типу і створення фонду страхування прямих іноземних інвестицій в Україну; співробітництво з міжнародними організаціями.

Г. Гопко вказала, що на зустрічі з Дж.Соросом, крім неї, були присутні народні депутати Рябчин Олексій (фракція "Батьківщина"), Вікторія Сюмар (фракція "Народний фронт") та Мустафа Найєм (фракція "Блок Петра Порошенка").

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ