Політика

Порошенко подякував президентові Сінгапуру за підтримку України

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Сінгапуру Тоні Таном Кенг Йамом, повідомляє прес-служба глави держави.

"Петро Порошенко подякував за тверду позицію Сінгапуру у підтримці України. У свою чергу президент Сінгапуру заявив, що територіальна цілісність, суверенітет і непорушність кордонів є принципами, які неприпустимо порушувати", - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники обговорили перебіг розслідування збиття літака "Малазійських авіаліній".

"Україна робить все можливе для сприяння міжнародному незалежному розслідуванню під керівництвом Нідерландів", - запевнив президент. "Ми повинні продемонструвати загальні зусилля, щоб не допустити повторення таких трагедій у майбутньому", - наголосив П. Порошенко.

Співрозмовники також обговорили співпрацю у науково-технічній сфері. Зокрема, Тоні Тан Кенг Йам відзначив потенціал України в цьому напрямку, оскільки країна має багато видатних вчених. Також Сінгапур зацікавлений у розвитку співробітництва з Україною у двосторонньому і багатосторонньому форматі.

П. Порошенко, у свою чергу, подякував за готовність Сінгапуру поділитися своїм досвідом. "Ми вражені результатами вашої антикорупційної політики, інвестиційного клімату, нових технологій, нових синергій. Це те, що нам також потрібно втілювати", - зазначив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ