Політика

Делегації МЗС України та Грузії обговорили питання євроінтеграції та регіональної безпеки

Делегації зовнішньополітичних відомств України та Грузії на чолі з заступником глави МЗС України Наталією Галибаренко і заступником міністра закордонних справ Грузії Давидом Джалаганія в четвер провели політичні консультації, під час яких обговорили партнерство двох країн у контексті європейської інтеграції та регіональної безпеки.

Як повідомляє в п'ятницю вранці МЗС України, сторони детально обговорили сучасний стан українсько-грузинського політичного діалогу і графік двосторонніх заходів високого і найвищого рівня на найближчу перспективу.

"Окрему увагу було приділено активізації співпраці та взаємної підтримки між Україною і Грузією в рамках міжнародних організацій, зокрема, в контексті консолідації міжнародної підтримки проти агресії Росії щодо України і Грузії", - наголошується в повідомленні.

За результатами зустрічі досягнуто домовленість продовжити обмін досвідом у сфері європейської інтеграції, зокрема в контексті імплементації угод про асоціацію з ЄС та безвізового діалогу. Сторони також домовилися координувати позиції з актуальних питань міжнародного порядку денного.

Під час консультацій спільно було підтверджено незмінність позицій щодо підтримки територіальної цілісності та суверенітету України і Грузії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ