Політика

Влада України готова до конструктивної співпраці з Місією ЄС з реформування сектора громадської безпеки - Чалий

Заступник голови Адміністрації президента України Валерій Чалий провів зустріч із керівником місії Євросоюзу з реформування сектора громадської безпеки Кальманом Міжеєм і обговорив головні пріоритети взаємодії та шляхи подальшої координації напередодні початку роботи Місії 1 грудня.

"Валерій Чалий відзначив важливість налагодження конструктивного та ефективного співробітництва між органами влади України та експертами Місії для швидкого впровадження комплексної реформи системи цивільної безпеки України для приведення її до міжнародних стандартів", - наголошується в повідомленні прес-служби президента України в середу.

В. Чалий і К. Міжей обговорили перші спільні кроки з реалізації пріоритетних проектів діяльності Місії, зокрема щодо вдосконалення роботи А дміністрації президента України та апарату Ради національної безпеки і оборони України з питань цивільної безпеки, а також реформування правоохоронних органів на території Донецької і Луганської областей.

"Місія докладати ме всіх зусиль для надання допомоги Україні в реалізації реформ судової системи, прокуратури, міліції, зміцнення довіри громадян до правоохоронних органів", - запевнив К. Міжей.

Керівник Місії також передав запрошення керівництву Адміністрації президента України взяти участь в урочистому заході з нагоди початку її роботи 1 грудня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ