Політика

Кабмін займеться в середу питаннями взаємодії з урядом США щодо економічного і демократичного розвитку України

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу, 3 вересня, має намір схвалити угоду з урядом США для сприяння сталому економічному розвитку на широкій суспільній основі як засобу забезпечення стійкої демократії в Україні, йдеться в порядку денному засідання.

Також Кабмін схвалить угоду з урядом США для сприяння більш прозорим і підзвітним процесам врядування за широкої участі громадян. Ще буде схвалено підписання Меморандуму про наміри між урядом України та Європейською комісією щодо впровадження допомоги Європейського Союзу в Україні в рамках програми INOGAТЕ.

Також уряд розгляне законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо скасування ліцензування імпорту активних фармацевтичних інгредієнтів і затвердить перелік медичних виробів, операцій з постачання на митній території України та ввезення на митну територію України яких підлягають обкладенню податком на додану вартість за ставкою 7%.

Ще уряд розгляне розпорядження про зарахування будівлі Льодового палацу в Києві до сфери управління Міністерства молоді і спорту України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ