Політика

"УДАР" планує на засіданні ВР у вівторок порушити питання про відставку Турчинова з посади спікера і призначення на цю посаду Порошенка

Парламентська фракція "УДАР" має намір на засіданні у вівторок порушити питання про відставку з посади спікера і в.о. президента Олександра Турчинова та обрання на цю посаду позафракційного нардепа, кандидата в президенти України Петра Порошенка, повідомив депутат фракції Сергій Каплін.

"Вважаю, що сьогодні треба ухвалити вольове історичне рішення про обрання найбільш рейтингового кандидата в президенти, який перемагає вже в першому турі в усіх соціологічних опитуваннях, навіть досліджень Кремля в.о. президентом країни і головою Верховної Ради". - сказав С.Каплін журналістам перед засіданням парламенту у вівторок, уточнивши, що йдеться про П.Порошенка.

За його словами, фракція "УДАР" порушуватиме це питання на засіданні у вівторок.

"Це буде іспит для кандидата в президенти (П.Порошенка - ІФ) на здатність прийняти країну в тому вигляді, в якому вона зараз є, з відповідними наслідками, адже це ризик перед президентськими виборами - стати в.о. президента", - висловив думку С.Каплін.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ