Політика

ВР у вівторок має намір заборонити діяльність партій і громадських організацій, що займаються сепаратистською діяльністю - Турчинов

Верховна Рада України на засіданні у вівторок розгляне питання про посилення відповідальності за сепаратизм та заборону партій, що займаються сепаратистською діяльністю, заявив в.о. президента, голова парламенту Олександр Турчинов.

"Завтра Верховна Рада одним із перших питань розгляне закон про посилення кримінальної відповідальності за сепаратизм та інші злочини проти держави. Згідно з українським законодавством буде порушено питання про заборону діяльності політичних партій та громадських організацій, які стоять на позиціях сепаратизму і працюють проти власної держави", - заявив О.Турчинов у телезверненні в понеділок у Києві.

В.о. глави держави додав: "Я з повагою ставлюся до різних політичних поглядів, зокрема і наших опонентів. Але сепаратизм і використання зброї проти власної держави, що безпосередньо загрожує безпеці та життю наших громадян - це не політика. Це - тяжкий злочин! А проти злочинців ми діятиме адекватно і рішуче".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ