Політика

Куніцина звільнено з посади постпреда президента України в Криму за неналежне виконання службових обов'язків

В. о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив Сергія Куніцина з посади постійного представника президента в Криму за неналежне виконання службових обов'язків.

Відповідний указ від 26 березня розміщено на сайті в. о. президента.

"Звільнити Куніцина Сергія Володимировича з посади постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим за неналежне виконання службових обов'язків", - ідеться в указі.

Як повідомлялося, 24 березня С.Куніцин заявив, що подає у відставку з посади постійного представника президента в Криму.

"Я сьогодні прийняв рішення: я подаю у відставку з посади представника президента. Мені соромно за все це", - сказав С.Куніцин в ефірі "Шустер Live".

Він розкритикував бездіяльність української влади у зв'язку з ситуацією в Криму, зазначивши, що країна має всі можливості для належної реакції.

"Щодня знущаються з наших військовослужбовців, а ми збираємо якісь наради", - сказав він, уточнивши, що він як постпред президента в Криму в жодному засіданні РНБО участі не брав.

27 лютого в. о. президента України О.Турчинов прийняв відставку постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим Віктора Плакіди та призначив на цю посаду С.Куніцина.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ