Політика

Міжнародний фонд "Відродження" відновлює співпрацю з українською владою - заява

Міжнародний фонд "Відродження" заявляє про відновлення співпраці з українською владою і готовність всілякого сприяння в проведенні реформ у країні.

"Ми припинили її 30 листопада 2013 року. В той день криваве побиття учасників мирного протесту назавжди створило прірву між громадянами України і владою Януковича. Після скинення прогнилого режиму Україна потребує негайних реформ", - йдеться в заяві фонду.

Фонд наголошує, що реформування країни неможливо без прямого діалогу всіх гілок центральної і регіональної влади з громадянським суспільством Майдану (а в регіонах - місцевих Євромайданів)" і сектором неурядових організацій.

"Створення нової країни - це наш моральний обов'язок сьогодні і перед всім суспільством, і перед вічною пам'яттю загиблих людей. Ми готові всіляко сприяти владі та майбутньому уряду у здійсненні перетворень у тих сферах, які для нас є пріоритетними", - йдеться в заяві.

Як наголошується в документі, йдеться про вироблення порядку денного реформування країни на принципах верховенства права, соціальної справедливості, відкритості та прозорості, про подолання економічної кризи та євроінтеграцію України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ