Політика

Міського голову Запоріжжя виключили з Партії регіонів

Міського голову Запоріжжя Олександра Сіна, який очолює Запорізьку міську організацію Партії регіонів, виключено з лав Партії Регіонів "за самоусунення від керівництва партійною організацією, провал у кадровій політиці і розвал міського господарства".

Відповідне рішення Запорізька міська організація Партії регіонів ухвалила в понеділок, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" представники міськорганізації партії, а також активісти Народної Ради Запоріжжя.

"24 лютого міська організація Партії регіонів вирішила виключити мера Запоріжжя О.Сіна з лав Партії регіонів, а також зняти з нього повноваження голови міської організації ПР за самоусунення від керівництва партійною організацією, провал у кадровій політиці і розвал міського господарства Запоріжжя, що призвело до формування негативного іміджу партії в місті", - повідомили в місцевій організації партії.

Як повідомлялося, 19 березня 2012 року стало відомо, що мер Запоріжжя О. Сін, який балотувався на цю посаду від партії "Батьківщина", прийняв рішення вступити в Партію регіонів. Цю пропозицію йому зробив голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ