Політика

Гриценко: На новому "Майдані" багато політиків

У Раді створеного народного об'єднання "Майдан" має бути втричі менше представників політпартій та більше - представників громадського корпусу і моральні авторитети суспільства.

Про це у своєму блозі на Українській правді заявив нардеп від "Батьківщини" Анатолій Гриценко.

"Питання: Хто формував персональний склад Ради Майдану? –Відповіді напевно не знаю. Думаю, лідери опозиції, окремих громадських організацій та працівники штабу", - зазначив А.Гриценко.

На його думку, склад Ради має бути трохи інакшим - "з обов'язковим зарахуванням до неї моральних авторитетів суспільства, членів ініціативи "Першого грудня", з великим представництвом громадських активістів".

"З мінімальним представництвом партійно-депутатського корпусу - шестеро осіб замість нинішніх 18, за участю лідерів студентства", - додав депутат.

Він також додав: "Пропонували мені увійти до складу Ради Майдану? Ні, не пропонували. Що я буду робити далі - те ж, що робив досі.

Водночас А.Гриценко зазначив, що підтримує оголошений склад Ради Майдану. "Євромайдан затвердив склад Ради. Значить, вона отримала мандат від народу і тепер працювати - розробляти стратегію, тактику плани дій , організовувати протестні акції".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ