Політика

Партія регіонів закликає опозицію до діалогу: розблокувати негайно органи влади і згорнути мітинги, оскільки Києву загрожує параліч

Партія регіонів закликає розблокувати урядовий квартал, політиків - сісти за стіл переговорів, заявляє перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Пропозиція наша одна: розблокувати негайно органи влади, забезпечити нормальну життєдіяльність міста і держави", - сказав М.Чечетов в понеділок на мітингу Партії регіонів у Верховної Ради України.

Політик висловив думку , що в результаті дій учасників влади і важких погодних умов Києву загрожує параліч . "Завтра води не буде, світла, будуть паралізовані дороги", - вважає він.

Він також наголосив, що сьогодні слід звернутися до учасників Євромайдану із закликом повернутися до звичайного життя.

"Нехай повертаються додому, студенти - в аудиторії, а політики повинні сісти за круглий стіл разом із представниками громадськості і знайти рішення з тих питань, що непокоять всіх", - додав політик.

Водночас він наголосив, що в неділю протестувальники проти влади "переступили межу". "Була спроба силового повалення державної влади, а це вже кримінальна стаття. СБУ відкрила кримінальне провадження і його буде доведено до кінця", - сказав нардеп.

Він назвав вандалізмом дії учасників протесту. "Це теж кримінальна стаття - все фіксується", - наголосив М.Чечетов, додавши , що винних буде покарано за законом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ