Політика

ВР відправить у вівторок уряд у відставку, упевнений Жванія

Народний депутат України Давид Жванія впевнений, що Верховна Рада у вівторок відправить у відставку Кабінет Міністрів України .

"Проблем з відставкою уряду немає Їх ( голосів - ІФ) буде набагато більше, ніж 226", - сказав Д.Жванія журналістам у понеділок у Києві.

Як повідомлялося, нещодавно Д.Жванія написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів.

Народний депутат також зазначив , що всі питання треба вирішувати цивілізованим шляхом у парламенті.

"Якщо в рамках парламенту все вирішуватиметься цивілізованим шляхом, то це буде українське рішення. А якщо це відбуватиметься революційним шляхом - це буде зовнішнє рішення", - зазначив Д.Жванія.

Він наголосив, що необхідно ухвалювати рішення і працювати за Конституцією 2004 року, встановивши всі норми, повноваження і механізми роботи.

Народний депутат також вважає, що парламент має ухвалити в першому читанні зміни до Конституції України, що стосуються поглиблення децентралізації влади.

Д.Жванія нагадав журналістам, що висловлюється за відставку уряду Миколи Азарова. За його словами, вихід із нинішньої ситуації - "формування коаліційного уряду".

Д.Жванія очолює Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, що рекомендував депутатам проголосувати за відставку уряду.

Днями Д.Жванія написав заяву про вихід із фракції Партії регіонів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ