Політика

Влада своїми мітингами на Європейській площі готує масштабні провокації проти Євромайдану - Турчинов

Перший заступник лідера парламентської фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що прибічники Партії регіонів, що зібралися на Європейській площі, будуть причиною провокацій і подальшого застосування сили з боку міліції проти Євромайдану.

"Вони дійсно готують трибуни якомога ближче до майдану Незалежності для створення прямого конфлікту і прямих протистоянь між звезеними людьми та молоддю, патріотами, які за велінням серця прийшли на майдан Незалежності для того, щоб захистити свої права", - сказав О.Турчинов на прес-конференції в п'ятницю.

Він висловив переконання, що це "чергова масштабна провокація влади", метою якої є створення напруження, конфліктних ситуацій, небезпеки, з тим, щоб активно задіяти підрозділи внутрішніх військ і Міністерства внутрішніх справ для того, щоб силою припинити активні дії опозиції та громадськості.

"Безумовно, те, що влада хоче святкувати на Європейській площі зрив підписання Угоди про асоціацію, свідчить і про мораль цієї влади. Це не є святом, це дуже красномовна подія для всіх українців. Тут нема чого святкувати", - заявив О.Турчинов.

Як повідомлялося, Партія регіонів подала заявку на проведення в п'ятницю на Європейській площі 50-тисячного мирного зібрання громадян.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ